Hoppa till innehåll

Referenser

Svenska Manometerfabriken

Svenska Manometerfabriken är ett familjeföretag som har försett svensk industri med kvalitativa tryckmätare sedan 1914. Företaget ligger utanför Leksand där tillverkning, montering, service och försäljning sker. 

“Vårt samarbete med LR Revision ger oss spetskompetens, närhet och trygghet” 

– Daniel Liss VD

En outsourcad och nära ekonomiavdelning

Genom att outsourca delar av ekonomihanteringen betalar vi enbart för tiden som faktiskt läggs ned berättar Daniel. Att hantera allt detta själva hade krävt en deltidsanställning eller att vår befintliga personal omplacerats med de uppgifterna. 

Gustav från LR Revision i Leksand sitter på plats hos företaget en förmiddag i veckan, vilket bidrar till att det blir enkelt att kommunicera och förankra ekonomin i det dagliga arbetet. Dessutom tycker Daniel att det underlättar att ett och samma företag sköter bokföringen, bokslut och revision på plats när olika delar av redovisningsgrenarna ska sammanföras. Daniel fortsätter och berättar att det även är väldigt trevligt när Gustav sitter på plats och jobbar hos dem och det gör att de har en väldigt nära och bra relation med deras externa ekonomiavdelning. 

Besök manometer.com

Bilder från Svenska Manometerfabriken

Behöver ni också en extern ekonomiavdelning? Eller att vi fyller en roll på plats hos er?

Vi kan fungera som er ekonomiavdelning att hyra, vara er controller, bistå med expertkunskap inom redovisning, revision, skatter och mycket mer. Alltid personligt, med stort engagemang. 

Välkommen att kontakta oss!