Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Serviceminded redovisningskonsult till LR Revision i Falun!

Har du sinne för siffror, är servicemedveten och trivs på en arbetsplats där du får jobba nära dina kunder? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på LR Revision Falun/Leksand söker en redovisningskonsult som kan stärka vårt team i Falun. På våra kontor i Falun och Leksand jobbar sammanlagt 15 medarbetare och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt gäng!  

Att jobba som Redovisningskonsult hos oss innebär en spännande och varierad arbetsvardag där du har stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Vi jobbar i högt tempo och brinner för att hjälpa våra kunder på bästa vis. Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten är:

  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete
  • Rådgivning i redovisningsfrågor
  • Ständig utveckling av vårt digitaliseringsarbete

Vi söker dig som har:

  • En avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
  • Lätt att sätta dig in i nya system och digitala verktyg

Vi jobbar nära våra kunder, därför passar tjänsten dig som har god kommunikativ förmåga och stor känsla för service. Vidare är det viktigt för oss att du är noggrann, strukturerad och har enkelt för att ta egna initiativ. Hos oss finns en mix av seniora medarbetare med mycket erfarenhet och juniora medarbetare med nya input. Vi söker dig som trivs i den här mixen och tror att rätt person för jobbet har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Utöver ovan kvalifikationer är det meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
  • B-körkort då jobbet ibland innebär besök ute hos kund
  • Tidigare erfarenhet av att jobba i Fortnox

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen in med din ansökan med CV och personligt brev senast 20 december till info@lrfalunleksand.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Om LR Revision Falun och Leksand

LR Revision Falun/Leksand AB har för närvarande totalt 15 medarbetare. varav 2 kvalificerade revisorer. Bolaget ingår i ett rikstäckande nätverk av lokalt ägda revisionsbyråer, LR Revision och Redovisning Sverige. Vi har kontor på fler än 70 orter över hela Sverige. Internationellt samarbetar vi med RBI som finns representerade över hela världen. Se gärna vår hemsida www.lr-revision.se.

Vårt tjänsteutbud innefattar revision, redovisning, skatterådgivning och affärsutveckling. Kunderna består mestadels av ägarledda små och medelstora företag.